[uit de catacomben] Opstootje AGOVV

Bizar momenten na SC CambuurAGOVV Apeldoorn. Terwijl Mark de Vries (Cambuur) de tranen liet vloeien in de catacomben, waren er emoties van geheel andere aard bij AGOVV. Want luttele meters verderop was er boosheid. Op elkaar welteverstaan. En dus volgde een vechtpartij in de kleedkamer. Althans, dat vertelden naderhand reporters van andere media die de Apeldoornse club volgen. Ai, ai, ai…

Wie nou wie te lijf ging, geen idee. Toch wilden veel mensen dat weten, zo bleek op Twitter. Maar doet het er toe? Wie het ook waren (ik weet het niet eens – wij waren vooral met De Vries en de reacties van andere Cambuurspelers bezig), schandalig is het sowieso al dat ploeggenoten met elkaar op de vuist gaan. Belachelijk. Genant ook vooral.

Net als kort daarvoor in de slotfase van de wedstrijd ook al het geval was. De gasten kregen een vrije trap en verdediger Stanley Tailor bemoeide zich daarmee. De grote, sterke blauwe reus had het tijdens de wedstrijd al aan de stok De Vries, collega-reus maar dan in geel-blauwe kleuren. Maar nu, in de slotfase van het duel, moesten zijn ploeggenoten het ontgelden. Het zou nog een staartje krijgen.

Je maakt nog ‘es wat mee in de catacomben van een voetbalstadion.

TOEGIFT: Er zijn veel filmpjes van vechtende ploeggenoten bekend, maar deze is toch wel een klassieker:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9ZuBYaBoNkU]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.