Nagenieten van de voetbalzomer (1): de WK-bijlage

fd WK voetbal 2014 - 1Het betaalde voetbal is al ruim een maand bezig, het amateurvoetbal heeft zijn seizoenstart ook achter de rug (zie ook blogs over betaald voetbal en amateurvoetbal) en zelfs het Nederlands elftal heeft ons al weer bezig gehouden. Niet in goede zin, zoals we hebben kunnen zien. Zonde. Want het WK ligt nog vers in het geheugen en de mooie prestaties van Oranje ook. Als regionale krant maakten wij vóór het toernooi een WK-bijlage, een van de vier extra bijlages van onze hand deze zomer. Zelfs bij een WK zijn namelijk voor regionale journalisten mooie verhalen te scoren; hetzij echt Fries getint, hetzij eigen producties over internationale onderwerpen of personen. Om een indruk te geven, hieronder een impressie van onze eigen Friesch Dagblad WK-bijlage in juni. 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.