Nagenieten van de voetbalzomer (2): bijlage betaald voetbal

FD Betaald Voetbal bijlage 2014 - 1Zoals gezegd in de eerdere blogs (zie bijvoorbeeld die over de WK-bijlage en bijlage amateurvoetbal), de sportzomer is voorbij en mijn vakantie inmiddels ook al enkele weken. Maar wat hebben we leuke weken gehad, ook qua sportjournalistiek werk. Bijvoorbeeld door alle bijlages die we maakten. Naast de WK-bijlage hadden we er ook een over het betaalde voetbal. De nadruk als regionaal medium lag daarbij uiteraard op sc Heerenveen en SC Cambuur. Nu kun je wel tientallen verhalen per club optekenen, maar we laten ook wat over voor de rest van het seizoen. Sommige ‘verhalen achter de verhalen ‘ (bijvoorbeeld die omtrent Bartholomew Ogbeche en Hans Vonk) zal ik later in een blog eens toelichten. Maar hieronder een indruk van de bijlage die begin augustus in het FD verscheen. 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.