Nagenieten van de voetbalzomer (3): bijlage amateurvoetbal

fd Amateurvoetbal 2014 - 1Het is de jaarlijkse traditie bij vele regionale dagbladen: de amateurvoetbalbijlage. Aan de hand van de reacties en vragen die je er zowel voor als na de tijd elk jaar over krijgt, neig ik ernaar te zeggen dat het de meest gelezen bijlages zijn onder sportliefhebbers in het algemeen en voetballiefhebbers in het bijzonder. Ook bij het Friesch Dagblad besloten we op de sportredactie dit jaar weer eentje te doen (ja, wij mogen dat zelf bepalen, opmerkelijk genoeg).

Het kost altijd veel pijn en moeite, want er is zoveel te bedenken aan mooie onderwerpen dat je van gekkigheid niet weet wat je zult kiezen. Helaas is de ruimte vaak maar beperkt en kun je niet alle clubs en lezers tevreden stellen. Toch wordt het altijd gewaardeerd. Ook zonder selecties, want dat hebben we afgezworden bij gebrek aan voldoende medewerking vanuit clubs (helaas moeten de goeden het dan met de kwaden ontgelden). Een impressie van wat u had kunnen lezen in de FD Amateurbijlage 2014? Hieronder, verschenen op 5 september 2014! 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.