Spelersrapport: prima cijfers Heerenveen, onvoldoendes Cambuur

Afbeeldingsresultaat voor rapport clipartHeb je ze al gezien, de cijfers en zinnetjes in onze rubriek Spelersrapport in Friesch Dagblad? Zo niet, dan vind je ze hier alsnog. Goede cijfers voor sc Heerenveen uiteraard. En heel, héél erg laag voor het teleurstellende Cambuur. Helaas kun je blijkbaar nog steeds niet overal een FD krijgen (zo hoor ik van mensen). Dus bij deze dan maar als service ook de populaire rubriek even op de weblog. En natuurlijk mag je reageren als je het eens of juist níet eens bent met de cijfers en zinnen die we als FD-sportredactie hebben samengesteld. Enjoy!

Het spelersrapport van sc Heerenveen mag er zijn. Want ook de 1-1 tegen PSV mocht er zijn. En natuurlijk blijven we objectief-kritisch van aard. Collega Bert Kalteren zag de wedstrijd namens het FD en concludeerde het volgende:
fd blog rapport heerenveen 24 aug 15

Dan die van SC Cambuur. Tja, het zal niemand verbazen dat het hele lage cijfers zijn die dienstdoende collega Daan Rieken en ik de heren in het geel-blauw toebedeelden. Een collectief falen zorgde voor een blamage van heb-ik-jou-daar. Hard onderuit, hard oordeel in onze rubriek:

fd blog rapport cambuur 24 aug 15

Eens? Niet mee eens? Alles voor de interactie! Dus reageren hieronder mag uiteraard.

Meer lezen over sc Heerenveen en Cambuur? Kijk hier voor alle blogberichten over je favoriete club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.