Mijn prijsvraag | voorspel einduitslag Friese derby Heerenveen – Cambuur…

*** UPDATE *** Zondag 1 november 2015:

De Friese derby tussen sc Heerenveen en SC Cambuur is vandaag zoals bekend in 2-0 geëindigd. Van alle 68 voorspellers op de Facebookpagina van DeSportjournalist.nl  was er slechts één die exact dat had voorspeld: Wiebren Eilander. Hij is dus de winnaar en zal spoedig zijn prijs ontvangen!

Even een spontaan idee! Ter gelegenheid van de Friese derby Heerenveen – Cambuur kun je een flesje wijn (of Sixpack bier indien gewenst) van mij winnen via deze prijsvraag op de weblog! Hoe??? Simpel: voorspel einduitslag, ruststand en minuut waarin eerste gele kaart valt in de derby zondag! Dus bijvoorbeeld 2-2, 1-1 en 17. Dat kan hieronder in de reacties OF via het bericht op mijn facebooksite (www.facebook.com/desportjournalist)

Succes en wie weet win jij..! Doe mee 🙂

Groet!

Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.