#video #tekst #audio Resumé: Dit was de derby Cambuur – Heerenveen!

logo cam hee transDe competitie gaat al weer verder en ook over de vuurwerkbom hebben we het hier al uitgebreid gehad. De derby van de dag erna tussen Cambuur en sc Heerenveen is al een paar dagen geleden en dus tijd voor een resumé. Wat vonden we er eigenlijk van? Mat? Weinig goals? Toch wel leuk? Twee keepers waren hoe dan ook de sterren van de middag. En: Arber Zeneli. Wat een strakke goal van deze ‘Zweedse Messi’ van Heerenveen. Hij werd matchwinnaar in een wedstrijd die volgens Foppe de Haan en Henk de Jong (en mij) ook best in een gelijkspel had kunnen eindigen. In het FD schreven we over dit alles meerdere verhalen en we maakten nog wat filmpjes ook als sportredacteuren. Dus?? Rrrrrrrrrrresumé, hatsekidee.

Eerst maar even dat filmpje van collega Daan Rieken, met dat bijzondere interview in de auto, onderweg met Lucas Bijker. Van Heerenveen naar Leeuwarden, een weg die de oud-speler van Cambuur voor dit seizoen loopbaantechnisch andersom bewandelde. Het hele verhaal stond afgelopen zaterdag op onze sportpagina’s. Een impressie vind je in het filmpje van Daan (met zijn toestemming ook te zien op het Youtube-kanaal van DeSportjournalist.nl!)

Dan de producties die we maakten na de derby, oftewel in de sportkatern van het FD. Voor elk wat wils: een wedstrijdverhaal met Foppe de Haan en Henk de Jong, reacties van Hoefdraad en Nienhuis namens Cambuur en Mulder en Zeneli namens Heerenveen. Daarnaast de spelersrapporten van beide teams – altijd goed voor discussie! En een analyse van Marco van der Heide, voor de liefhebbers!

Blog fd spelersrapport CAM derby camhee

Blog fd spelersrapport HEE derby camhee

Dan nog even dit: extra audio van Cambuurdoelman Leonard Nienhuis, omdat nu eenmaal niet alle quotes qua aantal in de krantenkolommen passen:

Hier zoals gezegd een overzicht van de rest van onze producties in het sportkatern van het FD, afgelopen maandag:

KRANT derby 2016 camhee Cover

KRANT derby 2016 camhee spread

* KIJK op YOUTUBE: http://www.youtube.com/DesportjournalistNL
* VOLG me op TWITTER: http://www.twitter.com/GerardBos
* WORD VRIEND op FACEBOOK: http://www.facebook.com/desportjournalist

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.