WEBSITE WEER UP AND RUNNING!

Ik kreeg de afgelopen tijd wel eens de vraag waarom ik niet zoveel meer op de site zette en ook niet op de Facebookpagina. Welnu, er was even werk aan de winkel. Technisch werk qua site en dergelijke. Zal jullie er verder niet mee vermoeien, maar het is allemaal weer ‘up & running’, dus vanaf nu weer updates en verhalen. Tussendoor uiteraard leuke dingen gedaan voor opdrachtgevers, maar die heb je hier even moeten missen.

NIEUWTJE: Ik zal vanaf nu ook lange achtergrondverhalen online gaan zetten die niet voor specifieke opdrachtgevers zijn gemaakt, maar enkel hier op de site tegen betaling te lezen zijn (een minieme vergoeding van een paar cent, ik ben nu eenmaal een freelancer…) Het gaat dan om unieke content, zo is mijn bedoeling. Speciaal voor jou, content die je nergens anders terugziet of waar ik via opdrachtgevers geen platform of ruimte voor had. 

Binnenkort meer info over dit plannetje (de komende dagen blijft alles nog gratis, zoals onder meer over Cambuur, Heerenveen, Formule 1 en Formule 2).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.